Non-food

Laat een blijvende indruk achter bij je relaties door een geschenk te geven die voor een lange tijd herinneringen creëert. Neem bij interesse contact met ons op! Dan voegen wij ze toe aan je pakketten.

Rondje Mario Utrecht & Amsterdam
Met Rondje Mario geef je geen traditioneel kerstpakket maar een totale ervaring cadeau. Je gaat ouderwets op pad met kaart en enveloppen. En speelt ons stadsie uit met een tasje vol met funfacts, leuke vragen, challenges, maar voor heeel veeel liefde & plezier. Eén ding is zeker: na Rondje Mario heb je vlinders en buikpijn. Vlinders voor de stad. Buikpijn van het lachen. 7000+ mensen zijn je afgelopen half jaar voorgegaan. Met de Rondje Mario cadeaubon kies je zelf uit met wie je deze stadstour door Utrecht gaat lopen: je partner, vriendin, dochter, broer of zus. Voor ieder wat wils! 

Rondje Mario          Rondje mario

De Ballen Uit Utrecht & Amsterdam
Gemaakt van glas en 10 cm hoog!.

Sinds 2019 kan Utrecht de boom in! Het ultieme kerstgevoel voor iedereen die trots is op zijn stad. Het avontuur begon met een dommetje in klassiek rood of goud, maar na het warme onthaal zijn de ballen uit Utrecht niet meer te stoppen en komen er elk jaar specialere ontwerpen bij. Wat dacht je van een diagonale dom of de kleurrijke pride? Een open bal met je stadsie erin, compleet met LED-lichtje? Inmiddels is als Utrechter je boom niet meer compleet zonder de Domtoren piek en een  paar échte Utrechtse ballen in de boom. Alle ballen zijn met de hand geschilderd en geglitterd. Eg woar.

 

Domtoren kerstbalKerstbal Utrechtse Dom

Sinds 2021 kan ook Amsterdam de boom in! Wat ooit begon als een geintje op een woonboot in Noord is in rap tempo uitgegroeid tot een begrip. De liefde voor dit specifieke deel is ook wel terug te vinden in de collectie: gestoord, gekleurd en vol glitters. Maar de ballen zijn natuurlijk voor iedereen in de stad: fan, pride of klassiek goud? Met deze ballen in je boom ben je een trots Mokummer. Want wie wil nou niet naar zijn eigen stadsicoon turen met Kerst, als dit het Amsterdammertje of de Westertoren is?

Boska Kaasmes Halfzacht Mini Oslo
Als leuke toevoeging bij de kaas!

Kaasmes Halfzacht Mini Oslo

Houten kerstbal of sleutelhanger met logo
Geef iets blijvends door je logo op een houten kerstbal of sleutelhanger te graveren!

Sleutelhanger Amsterdammertje

Ruim assortiment serveerplanken
Kies uit zeven serveerplanken!

GatenkaasplankBeuken hartplank 26x27,4 cmKlokgevelhuis houten serveerplankTrapgevelhuis houten serveerplank

DomtorenplankAmsterdammertje houten serveerplank