Amsterdamse partners & maatschappelijke impact

Amsterdamse borrelpakketten, gemaakt voor en door lokale ondernemers. Dat is wat ons uniek maakt. Samen met ondernemers uit de omgeving Amsterdam zijn we aan de slag gegaan om de mooiste streekproducten te selecteren. Het is ons gelukt om met de producten van Koeckenbackers, Naeckte Brouwers, Jan Gotjé Noten, Chocolate Makers, Brandt & Levie, Soofdrinks, Thull's Delli, John Altman, Alexanderhoeve Rijnstraat, Old Masterdam & Marvin's BV een aantal typisch Amsterdamse borrelboxen samen te stellen. Leuk om te geven, maar nog leuker om te krijgen!

Koeckebackers

Bij de KOECKEBACKERS draait het om kansrijke mensen die al een tijdje buitenspel staan in het leven, maar besloten hebben het roer om te gooien. Naast een betaalde baan in de bakkerij helpen zij ze ontdekken wat er nodig is om een succesvolle stap te zetten op de arbeidsmarkt. Zij tonen aan dat investeren in talent, leidt tot een inclusieve arbeidsmarkt. De koecken zijn zonder kunstmatige conserveringsmiddelen, geur-, kleur- of smaakstoffen en geen druppel palmolie.

Koeckebackers stazak

Naeckte Brouwers

De gebrouwen bieren zijn beloond met vele prijzen, gewonnen tijdens de Dutch Beer Challenge, de grootste en meest professionele bierkeuring van Nederland. Deze bieren hebben na maandenlange rijping in rvs tanks en/of houten vaten unieke aromaʼs en spannende, complexe smaken ontwikkeld, waardoor steeds iets nieuws valt te ontdekken. Klassiek met een eigentijdse twist, subtiel, authentiek, gastronomisch en puur. Bonus: dit bier maakt het pakket extra uniek omdat deze bieren niet in de supermarkt liggen!

Jan Gotjé noten

Wij werken samen met Jan Gotjé. Dé notenspecialist uit Amsterdam sinds 1948! Al drie generaties een echt familiebedrijf. De kennis over noten proef je in hun producten!

Jan Gotjé NotenJan Gotjé Noten

Chocolatemakers

Een begrip voor liefhebbers van heerlijke en duurzame producten! De Chocolatemakers werken vanuit een solar powered fabriek in de Amsterdamse cacaohaven aan mooie chocola en proberen zoveel mogelijk impact te maken. Zoals, één keer per jaar komt het zeilschip Tres Hombres cacaobonen brengen op windkracht en twee keer per jaar komen honderden fietsers vanuit Duitsland chocola ophalen om emissie vrij te vervoeren!

Chocolate Makers KerstChoclate Makers Zeilschepen

Brandt & Levie

De worsten van Brandt & Levie worden gemaakt van Nederlands biologisch varken. Deze biologische varkens leven op Nederlandse bodem met veel ruimte zowel binnen als buiten. Alle boerderijen voldoen aan de hoogste standaard voor dierenwelzijn.

Brandt & Levie worstBrandt & Levie worst

Soofdrinks

De oprichters hebben een revolutie gestart in de frisdrankindustrie. Zij maken gebruik van 100% natuurlijk fruit, groenten & kruiden. Niets anders! Alle ingrediënten passen met gemak op de voorkant van de verpakking. Zonder zooi noemen ze dat!

Soof Frisdrank Lemon Mint-coreSoof Frisdrank Rose Cardemon

Thull's Delli

Simone van Thull houdt van koken vanaf de basis, met een voorkeur voor eenvoudige, nederige ingrediënten, verrijkt met ingemaakte smaakmakers en fermenten. PICKLES van allerlei soorten kleurige groenten, zonder kleurstoffen en conserveringsmiddelen. PICKLES zijn lekker als bijgerecht. Bij avondeten, op een broodje, op een borrelplank, in salades of zo uit de pot!

Rode Biet PickleVenkel Pickle

John Altman

Iets anders dan traditionele borrelproducten? Kies dan voor popcorn van John Altman. Het is de missie van John Altman om snacks te produceren die goed zijn voor jou en voor de planeet. Zij doen er alles aan om onze positieve impact te maximaliseren en onze negatieve impact te minimaliseren. De snacks zijn 100% gemaakt van natuurlijke ingrediënten en worden geleverd in duurzame verpakkingen!

John Altman Popcorn SeasaltJohn Alman Popcorn Sweet

Rondje Mario

Met Rondje Mario ga je ouderwets op pad met kaart en enveloppen. En speel je Amsterdam uit met een tasje vol met funfacts, leuke vragen, challenges, maar vooral heeel veeel liefde & plezier. Eén ding is zeker: na Rondje Mario heb je vlinders en buikpijn. Vlinders voor de stad. Buikpijn van het lachen!

 Rondje Mario

Alexanderhoeve Rijnstraat

Franchisenemer Casper levert met zijn kaasspeciaalzaak in Amsterdam een van de belangrijkste ingrediënten voor een goed borrelpakket: de tapenades!

Old Amsterdam

Old Amsterdam Kaas. Er is geen karakteristieker en kenmerkendere kaas voor Amsterdam! 

Marvin's Maatwerk

Dit Nederlandse bedrijf is in 2018 opgericht door een jonge ondernemer: Marvin Oltmans. De organisatie is gespecialiseerd in op maat gemaakte houten borrelplanken. Daarbij kunnen ze producten personaliseren door deze te graveren. Inmiddels hebben ze het assortiment uitgebreid en bieden ze naast borrelplanken ook glazen, menukaarthouders, steakbestek, menumappen, wijnpakketten en sleutelhangers aan. Het streven is om dé relatiegeschenk- en horecaspecialist te worden voor op-maat-gemaakte producten in Nederland en België.

Borrelplank - Marvin's Maatwerk | Borrelpakketten.com