Bedenktijd & Retourbeleid

Het herroepingsrecht is niet van toepassing voor producten die u via deze webwinkel koopt en die bederfelijk zijn (zoals alle borrelpakketten die bederfelijke producten bevatten) en producten die volgens de door u ingevoerde specificatie gemaakt worden (op maat gemaakte producten). De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief. Dit geldt ook voor op aanvraag voor u samengestelde producten.

 

Wilt u een product retourneren? Wat de reden ook is, u heeft het recht om de bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Behalve als u zakelijk bestelt, dan heeft u geen retourrecht en is retourneren niet mogelijk.

 

Na annulering heeft u nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel zijn de kosten voor het retour sturen naar ons magazijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 euro per pakket inclusief btw. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@marvinsmaatwerk.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

 

Mocht het product beschadigd zijn of is de verpakking meer beschadigd dan nodig om het product te proberen, dan kunnen wij deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij retourzending goed verpakt is.

 

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Heeft u per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.